Sobre nosaltres

Sobre la Plataforma

​La Plataforma neix l’any 2012 sota el nom de RCT solucions corporatives i de la mà d‘Helena Royes.

L’any 2015 apareix per primer cop el nom de Plataforma de Comunicació i l’any 2018 s’incorporen dues noves ramificacions: Plataforma d’Idees i Regals Avantgarde, fruit, per una banda, de l’interès creixent de l’agència en projectes socials i, per altra banda, de la recerca contínua d’oferir un servei el més complet possible al client.

El 2022 La Plataforma arriba a un acord de col·laboració amb AGO2030 per ampliar la seva cartera de serveis.

Equip de la Plataforma de Comuniació

​L’equip de la Plataforma està format per professionals del periodisme, la comunicació, el màrqueting i el disseny, que posen tot el seu coneixement i experiència a disposició del client per oferir-li un servei fet a mida.

A més, a la Plataforma d’Idees també comptem amb professionals del món social que donen forma als projectes.

La fundadora de la Plataforma és Helena  Royes, llicenciada en Ciències de la Comunicació, Màster en Màrqueting Polític i Postgrau en gestió de la immigració. Especialitzada en el disseny i implementació d’estratègies comunicatives i de relacions per la creació de marca i la millora de la capacitat d’influència d’una organització i dels seus líders. Va iniciar la seva trajectòria en gabinets de comunicació privats, i posteriorment en el sector públic, a ajuntaments com el de Montmeló, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa. Ha sigut assessora de Relacions Institucionals i Assumptes Parlamentaris del Ministeri d’Indústria i cap del gabinet del Secretari d’Estat de Transports del Ministeri de Foment.