L’estratègia que seguim per a comunicar-nos tant interna com externament definirà la resposta de clients i treballadors.

Les persones, les empreses, les ciutats… la societat en general ha alterat els seus ritmes habituals per a fer front a la pandèmia del COVID-19 i és en moments de canvi i, especialment, en temps de crisi, on la comunicació corporativa, tant interna com externa, adquireix més rellevància que mai.

El silenci davant els esdeveniments pot tenir un impacte negatiu en clients, treballadors i mitjans. En canvi, una correcta estratègia de comunicació ajuda a protegir la marca en temps de crisi i demostra l’interès de la companyia a adaptar-se als canvis i buscar solucions.

Comunicació externa

És important comunicar com més aviat millor a clients i proveïdors les mesures que l’empresa ha pres i l’afectació que pot tenir per a ells. Convé ser proactius i avançar-se als dubtes que puguin sorgir quant a la prestació dels nostres serveis.
A més, és important mantenir l’activitat en els canals de comunicació per a traslladar el missatge que seguim aquí, amb un contingut que aporti valor.

Comunicació interna

En situacions complexes com la crisi del coronavirus es genera por i ansietat en la plantilla, per la qual cosa és recomanable comunicar com més aviat millor les decisions i fer-ho amb transparència, tenir informats als treballadors transmet confiança. És fonamental transmetre un missatge en clau positiva per ajudar a pal·liar les males emocions i aconseguir una bona actitud.

Saps com gestionar la comunicació interna i quines són les claus per aconseguir bons resultats? Aquí et donem uns quants consells. 

La gestió, base de l’èxit

Una bona gestió de la comunicació en temps de crisi aconseguirà que tant treballadors com clients confiïn en la marca, la qual cosa ajudarà a superar-la abans. A més, les relacions poden sortir enfortides de cara al futur.

A La Plataforma estem al teu costat per a ajudar-te en els moments bons i en els no tan bons. Demana’ns assessorament.