Felicita el Nadal amb una postal personalitzada!

,
Postal Nadal
La Plataforma fa dissenys totalment a mida que transmeten els valors de l’empresa

S’apropa el Nadal i amb ell les empreses comencen a pensar la forma de felicitar les festes als seus treballadors, directius, clients i proveïdors d’una forma original. Has pensat en una postal de Nadal?

El Nadal és una època perfecta per reprendre el contacte amb els teus clients, així que enviar una felicitació per desitjar un Bon nadal i una bona entrada a l’any 2020 és una bona excusa per a que et recordin. També és una forma simpàtica d’escriure a clients potencials, recordar-los que la teva empresa està a la seva disposició i que et tinguin present en el futur. És important aprofitar aquesta oportunitat per reprendre la comunicació, així que no la deixis perdre!

La postal de Nadal és una de les tradicions més arrelades al nostre país, no només a nivell empresarial sino també entre familiars i amics. Ja sigui en paper o digital, són moltes les organitzacions que aposten per enviar-la en aquestes dates, ja que és un detall molt apreciat per tothom. Per tant, és fonamental cridar l’atenció d’aquelles persones a qui els hi enviïs, doncs és probable que aquell mateix dia n’hagin rebut més d’una.

Et dissenyem una postal a mida

Si aquest any vols ser original i no enviar la mateixa postal que fan servir moltes altres companyies, posa’t en contacte amb nosaltres! L’equip de disseny de la Plataforma et farà un disseny personalitzat i totalment a mida dels teus gustos i necessitats.  Les postals personalitzades permeten transmetre els valors de la teva companyia i reforçar la imatge de marca.

Si realment vols sorprendre amb la teva felicitació, deixa que t’assessorem! A La Plataforma som experts en comunicació i, per tant, donem molt valor al missatge a transmetre. Explica’ns què necessites i què vols comunicar i farem un disseny únic, original i creatiu per a que els teus contactes guardin un bon record de la teva postal de Nadal d’enguany.

La imatge, una de les claus de l’èxitL

Tant si apostes per la postal tradicional en paper com si prefereixes fer-ho en format digital, tenim una proposta per a tu! Les felicitacions tradicionals guanyen molt pes en aquestes dates, però les noves tecnologies ens aporten moltes eines per anar més enllà i fer dissenys més originals. Per què no apostar pels GIFS? Les postals digitals en moviment aporten un plus de creativitat que estem segurs que agradarà a tothom que les rebi.

Explica’ns la teva proposta i plasmarem les teves idees, els teus valors de marca i l’essència de la teva companyia en una felicitació a mida.

Aquest Nadal no tens excusa, aposta per les postals personalitzades!